Ännu ett kaseinrecept

 
Detta recept är taget från Elvira Dellenfalk, vars blogg ni hittar genom att trycka på hennes namn! Beskrivningen hittar ni även där, men här är ingredienserna!
 
1,5 dl havregryn
1,5 msk kakao
2 msk sötning
1 dl kasein i chokladsmak
kaffe
0,5-1 dl vatten
 
Dessa blev verkligen riktigt goda och smakar väldigt likt vanliga chokladbollar. Så likt att det blev mäktigt att äta alla på en gång! ;) 
 

Proteinfluff

 
2 skopor kaseinpulver (cirka 45 gram)
Cirka 1 dl vatten
1 msk kakao
 
Häll i pulvret och kakao i en bunke, och häll sedan på lite vatten i taget. Konsistensen ska vara ganska kletig, men samtidigt inte rinnig. Låt sedan smeten stå i kylen i minst 30 minuter, och elvispa den sedan. Det bästa är att en själv kan bestämma hur fluffigt det ska bli efter behag! 
 
Servera med valfri topping. En rekommendation är smälta hallon eller jordgubbar!
 
Jag har testat många pulver i mina dagar i chokladsmak, men det absolut godaste jag testat är Proteinbolagets kasein i smaken Chocolate Sundae. Det har en väldigt äkta chokladsmak jämfört med många andra som mest smakar konstgjort. Dessutom kostar en påse endast 149 kronor vilket gör den sjukt prisvärd! Det kan köpas hääär
 
 
 
 
 
 
 

Barebells Salty Peanut

 
Detta är min nya favoritproteinbar! Den är så gaalet god, och smakar typ som Snickers. Idag kände jag för att testa att värma den, och wow. Det smakar typ som nybakad kladdkaka med salt och karamell! Definitivt värt ett försök.