Veckosammanfattning

Måndagen började redan klockan 05 då jag betade av ett arbetspass på tolv timmar. Då jag inte sovit mycket natten innan åkte jag hem, åt mat och vilade en stund innan det bar av mot Nora för en myskväll med henne och Odd. Vi åkte till Ica för att köpa gotta, som vi sedan åt när vi såg på Paradise Hotel. PH-mys! Sedan tog jag välbehövliga fyra, nästan fem, dagars ledigt.
 
Sova ut stod högst på listan för tisdagens planer, och det gjorde jag! Ett axelpass på gymmet senare var jag redo för en lugn softardag.
 
Onsdagen började med en improviserad, men god, omelett till frukost för att sedan fortsätta med ett benpass. Fokuset låg på baksida lår, och det brände just där kan jag lova. Annars var onsdagen lik tisdagen, jag softade mest!
 
 
En tredje ledig dag, också kallad torsdag, och morgonrutinen håller i sig! En omelett och ett bröstpass senare mötte jag upp Nora på stan för lite höstfynd. Det gick bra för Nora med shoppingen, mindre bra för mig. Jag hittade i stort sätt ingenting samtidigt som Nora köpte upp typ halva stan. Men men, jag hittade en jacka på internet när jag kom hem som beställdes i alla fall, så jag skulle säga att shoppingen blev lyckad ändå! En fika hanns också med, och jag ångrar att jag inte fotade den då den var himla god.
 
När jag vaknade i fredags var mamma och Magnus påväg att åka till stan, så jag hängde på. Vi åkte på några ärenden, och handlade lite på varje mataffär i stan typ. Det var trevligt! Sedan körde jag ett halvdant ryggpass.
 
Nu är det lördagskväll och mina lediga dagar är slut. Om en timme cirkus ska jag jobba, och kommande vecka blir det ännu mer jobb. Som beskrivet har jag mest tränat och tagit det lugnt denna vecka, vilket har varit något välbehövligt att lägga tid på!
 
 


♥ Kommentarer ♥


Hanna Karlsson

Härlig vecka du haft!

Svar: Jaa verkligen! Hoppas du också haft det :D
Fanny Johansson

2017-10-21 ♥ 21:43:38
http://hannafialotta.blogg.se/
Amanda Niclasson

Ser härligt ut!

Svar: Det var det!
Fanny Johansson

2017-10-22 ♥ 17:29:41
http://femtiotrekvm.blogg.se/
Johanna

Låter som en fin vecka! ☺️🌞

Svar: Det har den varit! :)
Fanny Johansson

2017-10-22 ♥ 22:11:43
http://ensllsam.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: