Nocco Melon Crush

 
Idag fick jag äntligen testa den nya Noccon! Detta är den första av Focus-varianterna jag testar, men den var riktigt god faktiskt! Det känns som att Nocco bara blir bättre och bättre på att göra smaker. Caribbean är min absoluta favorit, men denna hamnar ändå i topp 5 och jag kommer definitivt köpa den igen. 

Veronica Maggio på Fårö

 
Den 2 augusti åkte jag och några vänner till Fårö för att se Veronica Maggio. Biljetterna köpte vi redan i februari, och då kändes det aldrig som att det skulle bli slutet av sommaren. Efter att ha lyssnat på Maggio ända sedan jag var runt 13 år så var det så häftigt att se henne live! Hon var grym, och även fast det blev strömavbrott mitt i allt skötte hon allt så snyggt.
 
 
Efter ett tappert försök på 3 minuter att få upp vårt tält gav vi upp och bestämde oss för att sova i våra bilar. Vi klämde ihop oss tre personer i baksätet i min lilla Audi A3, men trots det sov vi rätt bra. Mysigt hade vi det i alla fall, som äkta bilcampare.
 
 
Dagen efter drog vi oss mot Sylvis döttrar för en frukost. Trots alldeles för många getingar var det både gott och mysigt med en frukostdejt. 
 
Innan vi åkte hem tog vi även ett dopp i havet på Sudersand. Agnes hade bestämt sig för att vi inte kunde besöka Fårö utan att ha badat, så det gjordes trots mulet och kallt väder.
 
Det blev i alla fall två väldigt lyckade dagar på Fårö, som det oftast blir på den ön!
 

Gym och mat

Eftersom jag bara jobbar 23-02 idag så passade jag på att ta mig til gymmet! Jag hade planer på ett bra benpass, men det var mycket folk där vilket gjorde att jag inte kunde göra allt jag ville då det mesta var upptaget. Är inte så värst nöjd med passet, men jag är i alla fall trött i benen!
 
Efter gymmet åt jag detta goda; basmatiris, vegansk schnitzel, babyspenat och tomat samt en sås gjord på sweet chili och turkisk yoghurt. Mycket gott!